Serviciul Management Integrat IT continuă campania „E-mail pentru toți” referitoare la crearea de adrese de e-mail instituționale pentru angajații din Universitate.

În acest scop dorim ca până la finalul acestui an calendaristic toți angajații să dețină o adresă de e-mail instituțională (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

Pentru aceasta rugăm toate structurile să centralizeze în format electronic datele personale ale tuturor angajaților din structură în tabelul care se poate descărca de la adresa https://cloud.univoradea.ro/index.php/s/ZvALmDweODLAZSs.
Cu această ocazie adăugați în tabel și persoanele care solicită schimbarea adresei de e-mail (de exemplu, persoane care și-au schimbat numele în urma căsătoriei), menționând motivul în câmpul Observații.

Adresa de e-mail propusă trebuie să țină cont de Procedura pentru alocare unei adrese de e-mail a SMIIT, care se poate consulta la https://cloud.univoradea.ro/index.php/s/wZVXMrAWAzZDqPd/download?path=%2F&files=Anexa%2017%20-%20procedur%C4%83%20pentru%20alocarea%20unei%20adrese%20de%20email.pdf.

După colectarea centralizată a datelor, dar nu mai târziu de 08.12.2017, acestea vor fi trimise atât în format electronic la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cât şi în format tipărit, având avizul șefului de structură și adresată către Serviciul Management Integrat IT, în atenția doamnei Gianina Botău.

Coordonator SMIIT
Prof. dr. ing. Daniela E. Popescu

Șef Birou Administrare Rețele Date/Voce
ing. Cristian Tiurbe